Voor al uw groenten en fruit.
Bestellijsten

In verband met het Corona virus is de vraag naar levering aan huis sterk toegenomen.  Om u een overzicht te geven van ons assortiment aan dagelijkse levensbehoeften hebben wij een handige PDF samengesteld. U kunt deze gebruiken als overzicht maar natuurlijk ook als bestellijst. U kunt hem namelijk ook uitprinten en afgeven of mailen. Omdat wij veelal werken met dagprijzen staan er geen prijzen op de bestellijst vermeld, u kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen.

U vind de lijst HIER.

Fruitmanden

Marijke maakt voor iedereen en ieder budget een mooie fruitmand op maat. Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in het maken van fruitmanden, groentenboeketten etc etc. Voor een mooie fruitmand naar keuze kijk dan hier. En hier vindt u onze workshops.

Facebook


Ons Bedrijf

Fruitbedrijf van Weelie & Marijke’s Fruitkorfje download mw warzone.

Fruitbedrijf Van Weelie is sinds 2000 overgenomen door Robert en Marijke van Weelie excel übungen zumen. Zij voeren het fruitteeltbedrijf aan de rand van het oranjestadje Buren met 6 ha appels, 5.7 ha peren, ½ ha kersen, 1.2 ha pruimen.

Na enige tijd is Marijke’s Fruitkorfje opgezet als boerderij winkel om verse en gezonde groenten en fruit te verkopen tegen een zo laag mogelijke prijs herunterladen. Dit kunnen wij doen door producten zoveel mogelijk rechtstreeks en zonder tussenkomst van tussenhandel in te kopen, op die manier kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden fortnite battle royale kostenlos pc.In de winkel verkopen wij diverse soorten vers fruit, groenten en aardappelen apps automatisch downloaden ipad. Met diverse soorten fruit bedoelen wij veel fruit uit eigen teelt en daarnaast diverse Hollandse producten, zoals in de zomer kersen aardbeien, frambozen, bramen, etc download wsus quick installation files. De groenten bestaan onder andere uit bloemkool, andijvie, witlof, sperziebonen, sla, prei, spruiten, gesneden groenten en diverse seizoensproducten zoals boerenkool, asperges etc tetris voor ipad gratis downloaden. Daarnaast hebben we ook heerlijke appel- en perensap in ons assortiment. Deze sappen verkopen we in flessen van 0.75 liter en hebben een houdbaarheid van 2 jaar microsoft flight simulator x for free. Het sap gaat niet gisten maar blijft net zo vers alsof het gisteren gemaakt is.Van de eigen producten worden bovendien lekkere sappen en jams gemaakt download op ipad 1. Dit alles komt uit eigen teelt en bovendien uit eigen keuken. Met veel liefde worden deze producten voor u bereid.

Wat gaat er nou boven verse eieren, wij leveren eieren die wij rechtstreeks afnemen van de kippenboerderij whatsapp voor mac downloaden. Verser kan bijna niet!!

Zoals u begrijpt is dit slechts een greep uit ons assortiment. Breng gerust een bezoek aan onze winkel zodat u kunt zien wat wij  nog meer voor fantastische producten te bieden hebben.Bent u op zoek naar een leuk maar bovendien gezond cadeau? Ook daarmee staan wij voor u klaar, neem even contact met ons op dan stellen wij een leuk en gezond pakketje samen met diverse streekprodukten!

Ons doel is om zoveel mogelijk hollandse producten in de winkel te hebben, dit om onze fruit en groentencollegas zeker de kans te geven om hun bedrijf te laten voortbestaan en hun producten in Nederland te houden. Dit gaat niet altijd maar om dat wel vol te houden zullen sommige producten iets duurder uit komen dan de producten die geïmporteerd worden, maar prijs en kwaliteitsverhouding is belangrijk.


Openingstijden
maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag Gesloten
Verken de Betuwe

Marijke's Fruitkorfje is een mooi startpunt voor een aangename wandeling of fietstocht door de betuwe. Wil u heerlijk genieten van het betuws landschap klik dan hier voor meer informatie.

Fruitmasters