Voor al uw groenten en fruit.
Bestellijsten

In verband met het Corona virus is de vraag naar levering aan huis sterk toegenomen.  Om u een overzicht te geven van ons assortiment aan dagelijkse levensbehoeften hebben wij een handige PDF samengesteld. U kunt deze gebruiken als overzicht maar natuurlijk ook als bestellijst. U kunt hem namelijk ook uitprinten en afgeven of mailen. Omdat wij veelal werken met dagprijzen staan er geen prijzen op de bestellijst vermeld, u kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen.

U vind de lijst HIER.

Fruitmanden

Marijke maakt voor iedereen en ieder budget een mooie fruitmand op maat. Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in het maken van fruitmanden, groentenboeketten etc etc. Voor een mooie fruitmand naar keuze kijk dan hier. En hier vindt u onze workshops.

Facebook


Fruitmanden

  Fruitmanden

Voor diverse gelegenheden kunnen wij voor u een mooie fruitmand op maat maken aquaman. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een mooi eindresultaat. Een mooie fruitmand is geen kant en klaar product vandaar dat wij ook niet met vaste modellen en prijzen werken chrome bilder herunterladen. Voor ieder budget kunnen wij iets moois samenstellen. Wilt u meer informatie of een fruitmand bestellen neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een mooi en gezond geschenk Minecraft free mobile phone.


Onze contact gegevens zijn:

Marijke’s Fruitkorfje

Hogekornseweg1

4116 GR Buren

06-29139519

info@marijkesfruitkorfje.nl


Enkele voorbeelden:


Openingstijden
maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag Gesloten
Verken de Betuwe

Marijke's Fruitkorfje is een mooi startpunt voor een aangename wandeling of fietstocht door de betuwe. Wil u heerlijk genieten van het betuws landschap klik dan hier voor meer informatie.

Fruitmasters