Voor al uw groenten en fruit.
Webwinkel

Bezoek nu ook onze webwinkel en maak gebruik van onze bezorgdienst om uw producten thuis te laten bezorgen. Gezond en bovendien gemakkelijk!


Webwinkel


Fruitmanden

Marijke maakt voor iedereen en ieder budget een mooie fruitmand op maat. Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in het maken van fruitmanden, groentenboeketten etc etc. Voor een mooie fruitmand naar keuze kijk dan hier.

Facebook


Klompenpad

Klompenpad “het Errekomsepad”.


Errekomsepad: Ontdek het mooie buitengebied van Erichem. Wandelen door weilanden, langs sloten, door een wijngaard en door het Betuwse stadje Buren. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Errekomsepad (13 km).

Startpunt: Parkeerplaats bij het dorpshuis, Erichemseweg 30 in Erichem.

Opstappunt: Parkeerplaats Centrum, rotonde Tielseweg in Buren.

Openbaar vervoer: Bushalte ‘Kerk’ in Erichem.

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Brochure: Brochures van “het Errekomsepad” zijn onder andere verkrijgbaar bij Marijke’s Fruitkorfje.

Bron: klompenpaden.nl

Belangrijk om te weten:

Onverharde paden: Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Honden verboden: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de rust van de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip.

Openingstijden
maandag 13:00 – 17:00
dinsdag 13:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Verken de Betuwe

Marijke's Fruitkorfje is een mooi startpunt voor een aangename wandeling of fietstocht door de betuwe. Wil u heerlijk genieten van het betuws landschap klik dan hier voor meer informatie.

Fruitmasters