Voor al uw groenten en fruit.
Bestellijsten

In verband met het Corona virus is de vraag naar levering aan huis sterk toegenomen.  Om u een overzicht te geven van ons assortiment aan dagelijkse levensbehoeften hebben wij een handige PDF samengesteld. U kunt deze gebruiken als overzicht maar natuurlijk ook als bestellijst. U kunt hem namelijk ook uitprinten en afgeven of mailen. Omdat wij veelal werken met dagprijzen staan er geen prijzen op de bestellijst vermeld, u kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen.

U vind de lijst HIER.

Fruitmanden

Marijke maakt voor iedereen en ieder budget een mooie fruitmand op maat. Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in het maken van fruitmanden, groentenboeketten etc etc. Voor een mooie fruitmand naar keuze kijk dan hier. En hier vindt u onze workshops.

Facebook


Klompenpad

Klompenpad “het Errekomsepad” instagram zum herunterladen.


Errekomsepad: Ontdek het mooie buitengebied van Erichem clash royale pc. Wandelen door weilanden, langs sloten, door een wijngaard en door het Betuwse stadje Buren. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen hier de sfeer formular v0210 zumen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Errekomsepad (13 km).

Startpunt: Parkeerplaats bij het dorpshuis, Erichemseweg 30 in Erichem herunterladen.

Opstappunt: Parkeerplaats Centrum, rotonde Tielseweg in Buren.

Openbaar vervoer: Bushalte ‘Kerk’ in Erichem rss feed.

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen Music pc.

Brochure: Brochures van “het Errekomsepad” zijn onder andere verkrijgbaar bij Marijke’s Fruitkorfje googlechrome herunterladen.

Bron: klompenpaden.nl

Belangrijk om te weten:

Onverharde paden: Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen gta 5 vollversion kostenlos downloaden. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Honden verboden: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt lizenzfreie musik gratisen. Om de rust van de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip.

Openingstijden
maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag Gesloten
Verken de Betuwe

Marijke's Fruitkorfje is een mooi startpunt voor een aangename wandeling of fietstocht door de betuwe. Wil u heerlijk genieten van het betuws landschap klik dan hier voor meer informatie.

Fruitmasters