Voor al uw groenten en fruit.
Bestellijsten

In verband met het Corona virus is de vraag naar levering aan huis sterk toegenomen.  Om u een overzicht te geven van ons assortiment aan dagelijkse levensbehoeften hebben wij een handige PDF samengesteld. U kunt deze gebruiken als overzicht maar natuurlijk ook als bestellijst. U kunt hem namelijk ook uitprinten en afgeven of mailen. Omdat wij veelal werken met dagprijzen staan er geen prijzen op de bestellijst vermeld, u kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen.

U vind de lijst HIER.

Fruitmanden

Marijke maakt voor iedereen en ieder budget een mooie fruitmand op maat. Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in het maken van fruitmanden, groentenboeketten etc etc. Voor een mooie fruitmand naar keuze kijk dan hier. En hier vindt u onze workshops.

Facebook


Fietsen en Wandelen

Verken de Betuwe download the driver.


Marijke’s Fruitkorfje is gelegen in het hart van de Betuwe nabij het mooie plaatsje Buren Download wallpapers for mobile for free. De directe omgeving van ons bedrijf leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht. Alle jaargetijden hebben hun eigen charme van mooie bloeiende bloesem, groeiend fruit tot mooie besneeuwde tafereeltjes Download handyorting program for free. Dit alles kunt u vinden in de betuwe. Een bezoek aan Marijke’s landelijk ingerichte winkel leent zich perfect als onderdeel van een heerlijk dagje uit in de Betuwe sims 2 legally. In de directe omgeving vind u diverse fietsroutes.

Naast fietsen is er ook genoeg te beleven voor de wandelaars onder ons herunterladen. Diverse routes voeren u langs de mooiste plekjes van de Betuwe. Naast de bekende routes is het tevens een leuke opgave om “de stoute schoenen” aan te trekken en gewoon wat rond te dwalen tussen de dorpjes en landerijen om heerlijk te genieten van de frisse buitenlucht en het mooie landschap mdr sendungen herunterladen. Een ander mooi alternatief is de Fruit en Bloesemtocht. Deze wandelroute is opgezet door Burenstad.nl en een absolute aanrader. De lengte van deze wandelroute is 10 kilometer of een verkorte route van 7 kilometer voor meer informatie kunt u kijken op www.burenstad.nl daar vind een goede beschrijving van deze mooie route download excel file for free.Voor de echte doorgewinterde wandelaars is er nog “Het Errekomsepad” een wandelroute die langs en “door” een aantal uitzonderlijk mooie delen van de omgeving van Erichem en Buren leidt herunterladen. Meer informatie over het Errekomse pad vind u hier office publisher free download chip.

Openingstijden
maandag 11:00 - 17:00
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag Gesloten
Verken de Betuwe

Marijke's Fruitkorfje is een mooi startpunt voor een aangename wandeling of fietstocht door de betuwe. Wil u heerlijk genieten van het betuws landschap klik dan hier voor meer informatie.

Fruitmasters